Cum livrăm

 

Zdubi livrează oriunde în ţară prin serviciile de curierat standard ale FAN Courier. Acest lucru presupune livrarea în 24 de ore de la preluarea coletului/ maxim 48 de ore în situaţii excepţionale.

 

La cererea dumneavoastră expresă, vă putem livra comanda şi prin intermediul serviciului Poştei Romane – de exemplu în situaţia în care localitatea Dvs înregistrează kilometri suplimentari în reţeaua Fan Courier.Ce trebuie să ştiţi despre livrare:Livrarea comenzilor de peste 180 lei (TVA inclus) este gratuită, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, cu excepţia eventualelor costuri legate de kilometri suplimentari;- Pentru comenzile mai mici de 180 de lei, taxa unică de livrare este de 16 lei, pentru primul kilogram, indiferent de firma de curierat aleasă;

 

- Pentru coletele de peste 1kg, valoarea serviciilor de livrare se calculează în mod automat pe site în momentul plasării comenzii, în funcţie de greutatea coletului;

 

- Tarifele de transport calculate automat şi transportul gratuit se aplică doar pentru acele localităţi pentru care firma de curierat asigura livrarea directă.

 

În cazul în care localitatea Dvs. nu se număra printre acestea, vă vom comunica în momentul generării AWB-ului care sunt costurile de transport pentru kilometri suplimentari taxaţi de către transportator. În această situaţie ne puteţi solicita în mod expres livrarea prin intermediul Poştei Romane.Toate produsele noastre sunt în stoc, iar stocurile sunt afişate în magazin în timp real.

 

Spor la cumpărături!